Skip to main content
Loading

Het gezicht van SmartCable

We houden niet van opscheppen. Van onze klanten krijgen we dan ook vaak te horen dat we te bescheiden zijn voor wat we kunnen. Prima. Trots zijn we wel. Trots op vindingrijke oplossingen, die we snel kunnen implementeren en waar onze klanten en hun eindgebruikers écht mee geholpen zijn. Dat is waar we het voor doen. Want hoe groter de uitdaging, hoe groter de kick wanneer de klant tevreden is. Elke keer weer.

Dat komt omdat we diep van binnen allemaal techneuten zijn met een passie voor het vak. Creatieve puzzelaars die met kinderlijk enthousiasme volwassen problemen oplossen. Daarvoor gaan wij aan het werk; om het laten werken.

Wij zijn techneuten met een passie voor slimme verbindingen.

Connecting dots

Wij zijn geen dozenschuivers. Ook geen kabeltrekkers. Daarom zitten we niet vast aan een productlijn en standaard oplossingen. Dat werkt namelijk veel prettiger. Wat zijn we dan wel?

SmartCable is een system integrator. Een system integrator maakt het technisch mogelijk om het signaal van elke provider af te stemmen en geschikt te maken voor elke eindgebruiker. Voor deze vertaalslag gebruiken wij componenten van een selecte groep A-leveranciers. En wanneer dit niet de uitkomst is, dan bouwen en programmeren wij dit zelf. Bij ons krijgt u wat u nodig heeft, niet wat we toevallig op de plank hebben liggen. Op deze manier knopen wij voor u de eindjes aan elkaar.

Werken bij SmartCable?

Sta centraal in de oplossing

Als je werkt bij SmartCable wordt nieuwsgierigheid beloond. Wij werken graag samen met mensen die, net wij, enthousiast raken van het oplossen van technische puzzels. Het team van SmartCable bestaat uit een klein team van specialisten, waarin ieder vanuit zijn vakgebied een technische achtergrond heeft.

Kies voor een job waarin je werkt voor veel verschillende soorten bedrijven en systemen. Elke dag schakel je met een breed scala aan technische oplossingen, providers en (zelfontwikkelde) componenten. Je werk en inzicht worden beloond met een goed salaris en aantrekkelijke voorzieningen.

Werken bij SmartCable?

Sta centraal in de oplossing

Meer weten?

Neem contact op