Skip to main content
Loading

Experts in medianetwerken voor de hospitality

Internet en TV net als thuis

De ultieme hospitality beleving is een combinatie van een unieke ervaring en hetzelfde comfort als thuis. Of beter. 

Mensen zijn gewoontedieren. Dus ook onderweg kijken zij het liefst dezelfde programma’s op vlijmscherp digitaal beeld. Wifi toegang wordt als selectiecriterium steeds belangrijker. Uw gasten rekenen op een stabiele verbinding voor streaming video die zij op hun eigen telefoon of tablet kunnen kijken. Is uw netwerk geschikt voor deze internetdiensten?

Internet en TV net als thuis

Altijd en overal in verbinding staan. Ook onderweg. Juist onderweg. Zowel uw zakelijke gasten als families op vakantie, zij rekenen op een snel en betrouwbaar netwerk voor amusement en contact met de rest van de wereld.

Hoe zorgt u ervoor dat elke accommodatie zijn eigen acces point heeft, dat er op het hele park Wifi beschikbaar is én dat er een fair use policy wordt gehanteerd -zonder diensten te blokkeren? Dit zijn vraagstukken waar u SmartCable voor belt.
 

Het bieden van zenders en programma’s die horen bij de dagelijkse routine een verrijking van de gastenervaring. Wie dit wil overstijgen verrast zijn clientèle met een rijk aanbod van films, documentaires en lokale bezoekersinformatie. Kunnen uw gasten genieten van programma’s die hen dierbaar zijn in vlijmscherp digitaal beeld?

Met digitale televisie, zoals IPTV biedt u het meest uitgebreide zenderaanbod aan. U stelt zelf een pakket samen van zenders die belangrijk zijn en op welk kanaal ze worden getoond. Meestal hoeft u hier geen nieuwe televisies of settopboxen voor aan te schaffen. Met een TV systeem van SmartCable bent en blijft u volledig in control.

TV en Wifi moeten het gewoon doen. Een haperende verbinding is funest voor de beleving van uw gasten. Daarom is het essentieel om snel te kunnen schakelen wanneer zich een storing voordoet. Maar een medianetwerk is een complexe schakeling van providers, componenten en verbindingen.

Klanten van SmartCable hebben een single point of contact voor al het onderhoud, configuratie en storingen. Hiermee garanderen wij continuïteit van uw dienstverlening en een maximale uptime het netwerk.

Oplossingen

Oplossingen

Klantervaring

Werkwijze

Werkwijze

Wij werken onder andere voor