Skip to main content
Loading

Experts in medianetwerken voor providers

Snelle sales realisatie

De thuismarkt voor televisie en internet is een verzadigd speelveld, waar met veel marketing effort slechts nog enkele individuele aansluitingen worden gewonnen. Hierdoor zien we een verschuiving van salesactiviteiten naar gebruikersnetwerken zoals in zorg, hospitality, woningbouw en overheden. Voor het verwerven marktaandeel is het belang van inlijven en beheren van gebruikersnetwerken groter dan ooit. Wie het netwerk beheert, beheerst de markt.

Snelle sales realisatie

SmartCable ondersteunt providers bij het veiligstellen van dit marktaandeel. Wanneer een contract is afgesloten, is de klant nog niet direct aangesloten. Zij beschikken vaak over een infrastructuur die niet voldoet aan de nieuwste standaard. Een legacy van bekabeling, centrales en ontvangst apparatuur moet worden aangepast. De technische consequenties zijn vooraf niet duidelijk en moeten worden afgestemd met de klantvraag. Pas dan kunnen eindgebruikers genieten van hun nieuwe TV en internetprovider.

Wij stroomlijnen dit proces en zorgen voor een snelle realisatie. Dit doen we door onze vaste aanpak van inventarisatie, ontwerp en realisatie. Op deze manier activeren wij snel uw klantrelatie, zodat salesdoelstellingen worden behaald. 

Onze dienstverlening is provider onafhankelijk en middelen vrij. Dat betekent dat wij voor u als provider bijna elk type netwerk geschikt kunnen maken voor uw dienstverlening. Hierbij staat integriteit hoog in het vaandel; wij respecteren de bestaande klantrelatie tussen provider en afnemer.

De rol die SmartCable inneemt is zorgen dat het werkt en dat het blijft werken.

Oplossingen

Oplossingen

Klantervaring

Werkwijze

Werkwijze

Wij werken onder andere voor