Skip to main content
Loading

Experts in medianetwerken voor de zorg

Contact is een basisbehoefte

Televisie, radio en internet zijn een basisvoorziening voor elke woonomgeving. Deze behoefte, om in verbinding te zijn met de familie, vrienden en de rest van de wereld wordt groter naarmate we vaker en langer aan huis of bed gebonden zijn. Voor cliënten -en hun achterban, zijn hoogwaardige televisie en toegang tot snel internet een belangrijk uitgangspunt geworden.
En de lat voor dit uitgangspunt ligt elk jaar hoger. Is uw netwerk klaar voor de mediabehoefte van morgen?

Contact is een basisbehoefte

Een ziekenhuisopname is vaak al vervelend genoeg. Het is een enorme verlichting voor uw cliënten wanneer zij kunnen rekenen op dezelfde connectiviteit als thuis. Ook de wensen van permanente cliënten zijn steeds meer uitgesproken. Individuele mediabehoefte vragen om flexibele oplossingen.

U wilt dat uw cliënten kunnen reken op uw medianetwerk. Solide en betrouwbaar, maar flexibel genoeg om in te springen op individuele kijkbehoeften. Dat zij toegang hebben tot hun favoriete zenders en programma’s. In de taal die zij spreken. Net als thuis.

De televisie oplossing van SmartCable maakt het mogelijk om voor grote groepen individuen persoonlijk afgestemde pakketten te beheren.

Voor een aangename woonsituatie is zelfredzaamheid van groot belang. Of het nu om TV kijken gaat of beeldbellen met familie, cliënten hebben behoefte aan technische oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn.

De mediasystemen van SmartCable zorgen voor eenvoud bij de eindgebruiker. Hierbij adviseren wij over Tv’s en toepassingen met optimaal gebruiksgemak.  
 

TV en Wifi moet het gewoon doen. Dat is waar uw cliënten vanuit gaan. Daarom is het essentieel om snel te kunnen schakelen wanneer zich een storing voordoet. Maar een medianetwerk is een complexe schakeling van providers, componenten en verbindingen.

Klanten van SmartCable hebben een single point of contact voor al het onderhoud, configuratie en storingen. Hiermee garanderen wij continuïteit van uw dienstverlening en een maximale uptime van het netwerk.

Oplossingen

Oplossingen

Klantervaring

Werkwijze

Werkwijze

Wij werken onder andere voor