Skip to main content
Loading

Advies

Onafhankelijk advies. Kraakhelder.

Elk netwerk is uniek. Net als elke gebruikersgroep. Daarom begint elk project met een site survey. De mediabehoefte van eindgebruikers wordt afgezet tegen capaciteit van het (aan te leggen) netwerk.

Stappen site survey

  1. Inventarisatie van de mediabehoefte
  2. Testen en doormeten van de infrastructuur
  3. Visueel onderzoek naar de (staat) van de componenten
  4. Advies over gebruiksvriendelijke mediaoplossingen
  5. Technische scenario’s met verwachte investering

Het resultaat van dit onderzoek is een onafhankelijke aanbeveling hoe een eventuele gap technisch opgelost kan worden. Wij presenteren verschillende scenario’s met een investeringsvoorstel. Hiermee heeft u in één oogopslag de oplossing in beeld.

Optimale investering

Wij maken efficiënt gebruik van beschikbare middelen en vervangen alleen wat echt nodig is. Bij een bestaand netwerk doorlopen de we de infrastructuur, controleren we de kwaliteit van de bekabeling en maken we een componenten inventarisatie. Ons uitgangspunt is dat we werken vanuit de aanwezige techniek. Daarom kunt u bij ons rekenen op een advies waarmee uw een optimaal resultaat behaalt tegen een minimale investering.

Onafhankelijk adviseur

SmartCable wordt vaak ingezet als onafhankelijk adviseur. Dankzij onze specialistische ervaring met het ontwerpen en realiseren van breedbandnetwerken voor digitale media zijn wij voor providers, facilitair managers en engineers de number one go-to advies partij. Wie dan ook verantwoordelijk is voor de uitvoer van uw project, u kunt altijd rekenen op de onafhankelijke aanbevelingen voor uw medianetwerk.

Maak gebruik van 20 jaar expertise en neem uw netwerk onder de loep.

Werkwijze

Werkwijze