Skip to main content
Loading

Ontwerp

De oplossing in beeld

Wat wilt u, wat is er en hoe gaan we het doen. Bij het technisch ontwerp worden deze punten aan elkaar geknoopt. Waar wordt glasvezel gebruikt, waar gaat dit over naar coax en welke componenten vervullen waar welke rol. In deze fase ontvangt u ook een gedetailleerde offerte met verschillende scenario’s.

Televisies

Voor nieuwe systemen levert SmartCable (optioneel) de toestellen. Wij zijn een gecertificeerde leverancier van Samsung Hospitality techniek. De geïnstalleerde apparatuur valt dan ook binnen de onderhoud SLA. Op deze manier houdt u een single point of contact voor alle TV netwerk vragen.

Grote kans dat uw faciliteit al over Tv’s beschikt. Ook cliënten hebben vaak hun eigen toestel. Deze hoeft u niet te vervangen. Door het signaal aan te passen aan het type toestel blijft deze gewoon bruikbaar. In sommige gevallen passen we de TV zelf aan of plaatsen we een settopbox.
SmartCable maakt elk toestel geschikt.

Flexibele oplossingen

SmartCable is een system integrator. Wij leggen slimme verbindingen tussen provider en eindgebruiker en maken gebruik van bestaande infrastructuur waar mogelijk. Deze aanpak vraagt om flexibele oplossingen.

De oplossing bestaat bij ons uit een serie slimme componenten. Van head end, Media Controller en CMTS tot versterkers, routers en settopboxen. Hiervoor werken wij samen met een selecte groep van vaste leveranciers, A spelers met wie we al jaren samenwerken.

Soms kunnen wij het zelf beter. Voor unieke vraagstukken engineren wij een component zodanig dat het precies doet wat u nodig heeft. U koopt niet wat wij op de plank hebben, maar wat uw situatie nodig heeft. 

Werkwijze

Werkwijze