Skip to main content
Loading

Realisatie

Alles in één keer goed

SmartCable realiseert betrouwbare medianetwerken. We nemen graag de verantwoordelijkheid dat het werkt. In één keer. In complexe nieuwbouw- of renovatietrajecten zijn veel betrokken partijen, met ieder zijn eigen expertise. SmartCable stelt zich op als coördinator en zorgt ervoor dat alle disciplines in het voortraject en tijdens de uitvoer naadloos op elkaar aansluiten. Hiermee waarborgen we een efficiënte installatie en korte doorlooptijd van het project.

Korte doorlooptijd van het project

Wij staan bekend als aanpakkers. Door snel te schakelen met een compact team van specialisten kunnen wij projecten al binnen een maand realiseren. Voor werkzaamheden die andere partijen beter, sneller of voordeliger kunnen uitvoeren hebben wij een netwerk van vaste partners. Wij verzorgen de onder-aanneming en nemen onverminderd de verantwoordelijkheid voor de totale oplevering.

Efficiënte installatie

Vakkundig projectmanagement zorgt ervoor dat de installatie gestroomlijnd loopt. Wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen adviseur, aannemer en installateur, zodat onze klanten hun planning waarmaken. Wij zetten onze projectmanagers ook in voor projecten van derden.

Werkwijze

Werkwijze